Sağlık

Aşk Hikayeleriyle Bizi Şaşırtan 10 Ünlü Çift

Aşklarıyla bizi büyüleyen 10 ünlü çifti sizler için derledik.

Okumanın tadını çıkar!

1.Can Bonomo ve Öykü Karayel!

Can Bonomo ile Karayel’in tanışma hikayesi ‘Gülbeyaz’ dizisinin setine dayanıyor. Sette vakit geçiren ikili, tanışıp kısa sürede arkadaşlığa dönüştü. Zamanla bu dostluk derin bir aşka dönüştü. Can Bonomo ve Öykü Karayel, 2018 yılında evlenerek birbirlerine olan aşklarını taçlandırdılar ve o tarihten bu yana birlikte mutlu bir hayat sürdürüyorlar. Çift hem mesleklerindeki başarılarıyla hem de samimi paylaşımlarıyla gönlümüzü kazandı.

2. Emily Blunt ve John Krasinski!

Emily Blunt ve John Krasinski, 2008 yılında bir arkadaşları aracılığıyla tanıştılar. İkilinin tanışma hikayesi, John’un Emily’nin performansına hayran kaldığı bir günle başladı. Zamanla iş ortağı ve yakın arkadaş haline gelen çift, romantik ilişkilerine 2010 yılında başladı. 2018 yılında evlendiler ve birbirlerine olan aşklarını ömür boyu sürecek bir birliktelikle taçlandırdılar. Emily Blunt ve John Krasinski, hem özel hayatlarında hem de işbirliklerinde birbirlerine destek olan, Hollywood’un en sevilen ve uyumlu çiftlerinden biri olarak biliniyor.

3. Barış Arduç ve Gupse Özay!

Barış Arduç ve Gupse Özay, Türk televizyon ve sinema sektörünün sevilen isimleri olarak tanıştı. İkilinin yolları Gupse Özay’ın başrolünü üstlendiği ‘Delibal’ filminin çekimleri sırasında kesişti. Sette başlayan dostlukları zamanla romantik bir ilgiye dönüştü. Gupse Özay ve Barış Arduç birbirlerine olan duygularını kameralardan ve medyadan uzak tutarak özel bir bağ kurdular. Çift, 2020 yılında sürpriz bir şekilde evlenerek hayatlarını birleştirdi. Samimi paylaşımları ve birbirlerine duydukları sevgiyle Türkiye’nin en sevilen çiftleri arasında yer aldılar.

4. Blake Lively ve Ryan Reynolds!

Blake Lively ve Ryan Reynolds, tanıştıkları film seti sayesinde 2010 yılında romantik bir ilişkiye başladı. İkilinin aşkı ‘Yeşil Fener’ filminin çekimleri sırasında yeşerdi. Zamanla samimi bir dostluktan romantik bir ilişkiye dönüşen ilişkileri, 2012 yılında sürpriz bir düğünle taçlandı. Özel hayatlarını medyadan uzakta yaşamayı seçen ve aşklarını paylaşan Reynolds ve Lively, Hollywood’un en sevilen çiftlerinden biri haline geldi. birbirlerine olan sevgileri ve halkla olan mizah anlayışları.

5. Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ!

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer Aşk-ı Memnu setinde tanışsa da ilişkileri Kurt Seyit ve Şura dizisinde başladı. Birbirlerine duydukları derin sevgiyi kısa sürede birleştiren çift, 2016 yılında evlendi. Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer, birlikte geçirdikleri yıllarda da birbirlerine destek olmaya devam ederek toplumdan uzak özel bir hayat yaşıyorlar. Türkiye’nin en sevilen çiftlerinden biri.

6. Kenan Doğulu ve Beren Saat!

Kenan Doğulu ve Beren Saat’in aşk hikayesi ortak arkadaşları aracılığıyla başladı. Uzun süreli bir dostluktan romantik bir ilişkiye evrilen çift, samimi paylaşımları ve birbirlerine olan derin sevgileriyle dikkat çekti. 2014 yılında evlenen Kenan Doğulu ve Beren Saat, o günden bu yana birlikte yaşadıkları özel hayatları ve mesleklerindeki başarılarıyla Türkiye’nin en çok konuşulan çiftlerinden biri olarak anılıyor.

7. Tom Hardy ve Charlotte Riley!

Tom Hardy ve Charlotte Riley tanınmış İngiliz aktörlerdir. İkilinin buluşma hikayesi 2009 yılında ‘Uğultulu Tepeler’ dizisinin setinde başladı. Riley, Heathcliff’i canlandırdığı bu projede Hardy’nin ortağıydı. Perde arkasında başlayan dostlukları zamanla romantik bir ilgiye dönüştü. 2010 yılında nişanlanan çift, 2014 yılında gizlice evlenerek birbirlerine olan bağlılıklarını resmileştirdi. Tom Hardy ve Charlotte Riley, hem birlikte çalıştıkları projelerde hem de özel hayatlarında birbirlerine olan aşklarıyla tanınıyor. medyadan uzakta özel bir hayat yaşamayı tercih ediyorlar.

8. Hazal Kaya ve Ali Atay!

Hazal Kaya ve Ali Atay’ın aşk hikayesi, Türk televizyon ve sinema dünyasının sevilen isimlerini bir araya getirdi. İkili, 2018 yılında ‘Bizim Hikayemiz’ dizisinin setinde tanıştı. Başrolünü Hazal Kaya’nın üstlendiği dizide Ali Atay da konuk oyuncu olarak yer aldı. Sette başlayan bu iş birliği kısa sürede samimi bir dostluğa, zamanla romantik bir ilişkiye dönüştü. Hazal Kaya ve Ali Atay 2019 yılında sürpriz bir şekilde evlendiler. Çift, birbirlerine olan aşklarını sosyal medyada ve özel hayatlarında samimi bir şekilde paylaşarak Türkiye’nin en sevilen çiftleri arasında yer aldı.

9. Victoria Beckham ve David Beckham!

Victoria Beckham ve David Beckham, İngiliz pop müziği ikonu Spice Girls’ün eski üyeleri ve futbol efsaneleri olarak bilinen bir çift. İkili, 1997 yılında Manchester United futbol takımı maçında tanıştı. O dönemde Victoria müzik mesleğinin zirvesindeyken, David futbol mesleğine doğru yükseliyordu. İlk buluşmalarından kısa bir süre sonra medyanın yoğun ilgisiyle romantik bir ilişkiye başladılar. 1999 yılında evlenen çift, dört çocuğuyla birlikte keyifli bir aile hayatı sürdürmüş, hem iş hem de özel hayatlarında birbirlerine destek olmuşlardı. Beckham’lar stil, spor ve iş dünyasındaki başarılarıyla dünya çapında ikon haline geldi.

10. Ceyda Koşulu ve Fırat Albayram!

Ceyda Koşulu ve Fırat Albayram’ın efsanevi aşkının hikayesi Kiraz sezon dizisi setinde tanışmalarıyla başladı. 2016 yılında evlenen çift, şimdilerde ‘Ne oldu!’ diye merak ediyor. YouTube kanallarında eğlenceli video içerikleri üretiyorlar. Birbirlerine olan sevgileri herkesi hayrete düşürecek türdendir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu